POMEGRANATE

Přišel čas granátových jablek, mých milovaných. Není ale nic tak strašnýho jako dostávat ven jeho semínka. Dnes vám přínáším tip, jak ho krasně “oloupat”, aniž byste si zničili oblečení a šťáva byla všude po kuchyni. 😀
Stačí, když si do velké mísy natočíte studenou vodu, rozkrojíte jablko !opatrně! na půl, poté ho dále rozkrájíte na osminky, ale toz rozkrojenou částí na prkýnku (ať to nestříká). A následně každý kousek vložte do mísy s vodou a opatrně vyloupejte. Bílé nejedlé kousky vám vyplavou, ty stačí jen sebrat, semínka zcedit a Vuálá!
Znám ještě jeden způsob a i když je jednoduší (a zábavnější), dělá furt dost bordelu – rozpulíte ho, nožem ho 4x nakrojíte a zeshora do něj boucháte kladívkem na maso 😀
Máte někdo nějaké jiné tipy “How to – pomegranate”?