LUNCH TIP: PASTAŘ

Před pár dny jsme s mums navštívily restauraci Pastař na Újezdě a rozhodně mě tam neviděli naposled. Interiér moc příjemný, obsluha na jedničku a to teprve nemluvim o jídle.. Jen se podívejte, co jsme si daly :))).

Jako předkrm jsem si dala talíř uzenin s antipasty (polosušené olivy a naprosto báječné pesto ze sušených rajčat). Následovalo kukuřičné kuřátko s grilovanou zeleninou a bazalkovou omáčkou. Mums si dala mečouna s hráškovým pyré a medovou mrkví s omáčkou z červeného vína.

 

 

 

něco rozhodně né pro mě 😀 🙁

 

 

 

A to nejlepší nakonec — šlehaná kokosová Philadephie s malinovou omáčkou a lesním ovocem. Ochutnala jsem jen na ovoci a můžu vám říct. Musíte se tam stavit už jen na tento dezert!
 
Mimochodem dělají i denní menu přes týden, takže pokud pracujete/studujete v okolí a ještě jste se dneska nerozhodli, kam na oběd, Pastař určo bude skvělý tip! 🙂

 

Krásný den,
Kiss
Domča
  • Tak to vypadá přímo božsky!!! Hlavně ten dezert 😛

  • E.

    Mňaaam, všechno vypadá skvěle! A mamča je kočka:)