PIZZA? NO PROBLEMO.

Pět zkoušek ve škole za mnou. Dvě přede mnou. Jedna rovnou zítra. A to bych nebyla já, kdybych nezprokrastinovala celý den :D. To bych lhala. Byly jsme se ségrou s Abbynkou na veterině, pak jsem si k učení na chvilku sedla a po chvilce jsem začla přemýšlet nad tim, že mám už tři měsíce chuť na pizzu. Pizza z restaurací není paleo ani náhodou. Takže MEATZA byla jasná volba. Recept je šíleně jednoduchý a řeknu Vám, že už dlouho jsem neměla nic tak dobrýho! Nejradši bych jí teď snídala, obědvala a večeřela.
 
Na „těsto“ budete potřebovat:
  • mleté hovězí maso
  • olivový olej
  • sůl, pepř
 
Na sugo:
  • rajčata
  • cibuli
  • česnek
  • čili
  • olivový olej
  • oregano
  • sůl
 
  1. Předehřejte si troubu na 200. 
  2. Smíchejte maso se zbytkem ingrediencí a rozprostřete opatrně na plech s pečícím papírem. Dejte na 15 minut do trouby péct.
  3. Mezitím si připravte sugo – na olivovém oleji nechte zesklovatět cibulku, přidejte nakrájená cherry rajčata, česnek, čili, dochuťte a po chvilce podlijte vodou.Vznikne Vám taková jakási kaše červená. 😀
  4. Těsto vyndejte z trouby a začněte se zdobením. Jako první se sugem. Poté čímkoliv máte rádi. Já zvolila cuketu, papriku, květák, slaninu a nechala pod grilem v troubě zapéct. Po vyndání jsem jen přidala bazalku a hotovo.

Hodně štěstí u zkoušek a krásný týden,
Domča
  • Přeji hodně štěstí při zkoušce, určitě to zvládneš! 🙂

  • Miluju jednoduche a rychle recepty. Urcite to vyzkousim ;).