EASY LUNCH/DINER TIP

Krásný pátek,
Jeden super easy a rychlý tip na jídlo je tu. Pokud máte gril i s roštem na zeleninu, super, máte vyhráno a nemusíte po sobě (téměř nic) uklízet. Jestli ne, nevadí, zde je recept pro troubu&pánev – přece jenom to dneska už na grilovačku narozdíl od včera nevypadá. :))

 
Takže.. Co budete potřebovat:
 
  • Celou rybu
  • Citrón
  • Rozmarýn
  • Bazalku
  • Papriku
  • Cibuli
  • Zelí
  • Česnek
  • Čili
  • Sůl & Pepř
  • Olivový olej

 

 
1. Rozehřejte si troubu na gril – mood.
2. Zeleninu si opláchněte, nakrájejte na kostičky a vše smíchejte s olivovým olejem, čili, česnekem a osolte&opepřete.
3. Rybu opláchněte, osušte, zevnitř osolte a vložte do ní rozmarýn s kolečkama citrónu. Pokapte olejem, položte na pečící plech a vložte do trouby do horního patra. 
4. Na rozpálenou (hlubokou a nepřilnavou) pánev přidejte zeleninu a restujte do změknutí. Na konci přidejte lístky bazalky a restujte další dvě minuty.
 
 
PS: Všimněte si kousku připálenýho kusu papíru na tý rybě 😀

 

 
Krásný víkend,
Pusu,
D.

 

  • Vypadá to skvěle! 🙂 Ryby mám ráda, ale bohužel je dost zanedbávám.